• REMINDER

    Our July Progressive Scrap starts this Sunday, 12th.  Thank you to Karen (Pekarokiki) who will be our host for this challenge.

Does anyone know

DeLoris

Rusty Woman
Hi Does anyone know if Alfred is still around I have a friend who has a new P.C. and she cannot reinstall craft artist on it she has been in touch with serif but they dont want to seem to help her Rosie also gave her some help but that never worked either she has Windows 10 installed but craft artist wont accept the serial number.
EDIT.
I have been told by my friend that she was using the wrong code now apparently the code she needs is on another Ext hard drive that stopped working so she cannot retrieve it from that ....does anyone know if she can retrieve the old code another way.
I don't know if she registered her software or not with the company. But, for an example, I use Paint Shop Pro and if I go to the Corel site and log in, it will show my products with the serial number. I hope she can do that! Good Luck! :-36
 

Poppy

Supreme Senior Member
I have the same problem Mary - moved computers so can't use CA anymore - I still have my old computer but it's so slow it's impossible to use......if you do find a solution I'd love to know
The only solution is to install a new disc and start again it means you will lose all your diggy kits unless you have them on a ext drive I only had one spare craft artist which I have given to my friend others might have spare ones on facebook Karen.xxx
 

nemla

love a challenging challenge
Challenge Host - July
Unless the old computer has crashed,and even if it is the slowest in the kingdom, go to C drive find Serif, then my digikit, do not click on the digikit themselves , copy and paste to a new location that you can find again. Then if you manage to instil CA again a new MyDigikit folder will appear in documents,or photos I forget witch. Move the digikit from your stored location to here. Do not try to open them , you cant. Restart the computer, and your kits should be in CA.
This is one of the reasons I preach. NOT to turn new the kits that you buy into digikit,but to use them via the photo tap. All that money spent on something t h at can very easily become useless if you have to change software.
 

Robyn

Senior Moment Specialist and Administrator
Staff member
Challenge Host - July
Test post 01 for DeLoris.

:-35:-50
 

Robyn

Senior Moment Specialist and Administrator
Staff member
Challenge Host - July
Test post 02 for DeLoris. No emoticons.
 

Robyn

Senior Moment Specialist and Administrator
Staff member
Challenge Host - July
Test 03 for DeLoris.

:-62❤💙
 

Robyn

Senior Moment Specialist and Administrator
Staff member
Challenge Host - July
To everyone who may wonder what the above posts are all about. Like many members DeLoris has configured her membership to get email notifications of replies to posts. If you look at #23 post above from Poppy you will see that her post ended with XXX. When DeLoris got the email notification of that reply the XXX was linked and apparently to a porn site.

I've had my very knowledgeable tech guy (who helped me set this site up) look into this. He has looked at the server and the Xenforo software and can't see why this has happened. He said........Maybe something in the way Xenforo has changed with how it autolinks URLs and when it sees ".xxx" its assuming it's a web url. I searched through the data and that's the only possible cause I could find.

If this should happen to you or you are getting any odd links in your email notifications from Just Art please let me know ASAP. Thanks.
 
Last edited:

DeLoris

Rusty Woman
To everyone who may wonder what the above posts are all about. Like many members DeLoris has configured her membership to get email notifications of replies to posts. If you look at #23 post above from Poppy you will see that her post ended with XXX. When DeLoris got the email notification of that reply the XXX was linked and apparently to a porn site.

I've had my very knowledgeable tech guy (who helped me set this site up) look into this. He has looked at the server and the Xenforo software and can't see why this has happened. He said........Maybe something in the way Xenforo has changed with how it autolinks URLs and when it sees ".xxx" its assuming it's a web url. I searched through the data and that's the only possible cause I could find.

If this should happen to you or you are getting any odd links in your email notifications from Just Art please let me know ASAP. Thanks.
Thank you so much for checking into this as fast as you did!
Hugs,
 
Top